MĖSA

Mėsa – daugelio tradicinių ir visame pasaulyje garsių patiekalų, atkeliavusių iš įvairiausių pasaulio virtuvių, pagrindinis ingredientas. Mėsos patiekalai ruošiami beveik visose maitinimo įstaigose: restoranuose, kavinėse, dienos pietų užkandinėse ir kitur. Dėl šios priežasties mėsos kokybei yra keliami labai aukšti reikalavimai ir mes tai suprantame, todėl mūsų asortimentą sudaro didelis ir įvairus mėsos pasirinkimas. Mėsos tiekimas maitinimo įstaigoms yra galimas pagal individualius poreikius, o virtuvės šefai gali rinktis iš įvairių mėsos rūšių: kiaulienos, jautienos, veršienos, vištienos, antienos, kalakutienos, triušienos, avienos ir žvėrienos.
Mūsų asortimente rasite didžiausią dažniausiai patiekalams ruošti naudojamų mėsos rūšių pasirinkimą, o jei norite savo restorano ar kavinės svečius nustebinti ir palepinti retesnėmis mėsos rūšimis – rinkitės triušieną ar antieną. Vienas iš mūsų mėsos asortimento išskirtinumų yra žvėrienos tiekimas. Tai laukinių gyvūnų mėsa, kuri išsiskiria savitu skoniu ir aromatu, yra tinkama prabangiems mėsos patiekalams ruošti. Šiuo metu žvėrienos asortimente rasite stirnienos, šernienos, bebrienos ir elnienos.
Mėsą maitinimo įstaigoms pristatome greitai ir patogiai, visada užtikriname šviežumą – mėsą gauname šviežią tiesiai iš gamintojų, todėl maitinimo įstaigas produktai pasiekia per trumpiausią laikotarpį. Kokybiška ir šviežia mėsa yra būtina sąlyga skaniems mėsos patiekalams ruošti, todėl mūsų vadybininkai pasirūpins nuolatiniu šviežių produktų tiekimų Jūsų maitinimo įstaigai.

Ką rinksitės šiandien?
Kiauliena
Jautiena
Vištiena
Kalakutiena
Antiena
Veršiena
Triušiena
Aviena
Žvėriena